HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Rodallega, Trabzonspor'da santrforların sessizliğini bozdu

Düzenleyen: /
Rodallega, Trabzonspor'da santrforların sessizliğini bozdu
Rodallega, Trabzonspor, Atiker Konyaspor, Süper Lig, Haber

SPOR Haberleri

Atiker Konyaspor karşısında takımının beraberlik golünü kaydeden Rodallega, bordo-mavili takımda santrfor mevkisindeki oyuncuların 13 haftalık gol özlemini sonlandırdı.

Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'un golünü kaydeden Hugo Rodallega, bordo-mavili takımda santrfor mevkisindeki oyuncuların gol sessizliğini bozdu.

Ligin 8. haftasında Galatasaray ile oynanılan maçta Dame N'Doye'un golüyle skora tek katkı yapan santrforlar, 13 haftalık aradan sonra Rodallega'nın ayağından gol buldu.

Ligin 22. haftası sonunda 21 golü bulunan Karadeniz ekibinde, Kolombiyalı oyuncunun skora katkısıyla santrfor oyuncuları bu sezon ikinci kez fileleri havalandırdı.

Ara transferde bordo-mavili takıma geldikten sonra Gaziantepspor maçında 24, Osmanlıspor maçında 5, Aytemiz Alanyaspor maçında 90 dakika forma giymesine karşın rakip fileleri havalandıramayan Rodallega, Atiker Konyaspor maçında 90 dakikaya bu kez bir gol sığdırarak bordo-mavili formayla ilki yaşadı.

Karadeniz ekibinde Muhammet Demir, Hyun Jun Suk ve Ramil Sheidaev gol atamadan ara transferde takımdan ayrılmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...