Kafaya oynadı

Düzenleyen:
Kafaya oynadı

SPOR Haberleri

Koltuktan düşen İstanbul ekibi derbi haftasında Osmanlıspor’u Mustafa Pektemek’in kafa golüyle devirerek “Nerede kalmıştık?” dedi

Murad Tamer

Medipol Başakşehir zorlu Osmanlıspor deplasmanını kayıpsız atlattı: 1-0. Abdullah Avcı’nın öğrencileri oldukça tempolu geçen mücadeleden 3 puanla ayrılarak şampiyonluk iddiasını da sürdürmüş oldu. Başakşehir maça adeta golle başladı. Emre’nin 7. dakikada kullandığı köşe vuruşunda Mustafa Pektemek çok iyi yükseldi ve düzgün bir kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi: 1-0. Mehmet Güven’in hatasında topu alan Cengiz, 18. dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak son vuruşu iyi yapamayınca top Karcemarskas’ta kaldı.
Osmanlı çok zorladı
Hafta içinde Olimpiakos’a UEFA Avrupa Ligi’nde elenen Osmanlıspor rakip kaleyi abluka altına aldı. Prochazka, Ndiaye ve Biofuma ile çok tehlikeli ataklar geliştiren Başkent ekibi birt türlü çizgiyi geçmeyi başaramadı. Ndiaye’nin 64. dakikadaki kafa şutu direkte patladı. Başakşehir 70. dakikada golle bir defa daha burun buruna geldi. Mossoro ceza sahasında pasını çıkardı. Visca’nın şutu kaleciyi de geçerek uzak direk dibinden auta çıktı. Son  90+1. dakikada Medipol Başakşehir’de Epureanu ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...