Talisca: Her şey yolunda giderse başkanımız bonservisimi alır

Düzenleyen:
Talisca: Her şey yolunda giderse başkanımız bonservisimi alır

SPOR Haberleri

Galatasaray maçında attığı frikikle Beşiktaş'a galibiyeti getiren Talisca, "Her şey yolunda giderse başkanımız bonservisimi alır." diyerek yönetime mesaj verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray'ı Talisca'nın 47. dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek derbiden 3 puan çıkardı. Maç sonunda açıklamalar yapan Talisca, bonservisi hakkında da konuştu:

"BAŞKANIM BONSERVİSİMİ ALIR"

"Böyle bir derbide, büyük maçta gol attığım için çok mutluyum. Arkadaşlarla maç öncesinde konuştuğumuz akıllı oynamamız gerektiğiydi. Sahada bunu gösterdik. Bütün takımı kutlarım. Taraftarların ilgisi beni çok mutlu ediyor ve beni ayakta tutuyor. Kariyerim boyunca taraftarla her zaman iletişimde oldum. Her şey yolunda giderse başkanımız da bonservisimi alır"

"QUARESMA'YA SAYGIM SONSUZ"

"Avrupa Ligi'nde zor bir kura çektik. Oradan tanıdığım oyuncular var. İyi oyunculara sahipler, zor bir maç olacak. Bu maça da inanarak çıkacağız ve elemeye çalışacağız. Şampiyon olursak çok sevinirim. Ama henüz çok erken. Bunları konuşmasak daha yerinde olur. Faul bana yapılmıştı, güvenim tamdı. Quaresma'dan istedim, ona saygım sonsuz ve bana bıraktı. Güvenerek vurdum gol oldu"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...