HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cezalandırma

Düzenleyen: /
Cezalandırma
Cezalandırma, Haber

SPOR Haberleri

Öfkeli taraftar gece karşıladığı futbolculara bozuk para ve çakmak attı

M.EMİN ULUÇ

Avrupa’dan elenen, ligde maç maç eriyen Fenerbahçe’de Gaziantep beraberliği sinirleri iyice gerdi. Sarı-lacivertli kafile İstanbul’a dönüşte taraftarların protestosuyla karşılaştı. Güvenlik nedeniyle bir müddet havalimanında beklemek zorunda kalan kafile ancak gerekli tedbirler alındıktan sonra harekete geçti. Kafile başkanı Mahmut Uslu taraftarlarla karşılaşmamak için farklı bir kapıdan çıkış yaparken, otobüse biniş esnasında taraftarların bozuk para ve çakmak fırlattığı oyuncuların çoğu geceyi tesislerde geçirdi. Bazı oyuncular ise taraftarların dağılmasından sonra geç saatlerde evlerinin yolunu tuttu. Eski başkanlardan Ali Şen, “Yargıtay kararını beklemesine gerek yok” diyerek Aziz Yıldırım’ı istifaya çağırırken, muhalefetin gür sesi Hulusi Belgü de, genel kurul üyelerini yönetime karşı hareket davet etti.
Yıldırım bırakmayı düşünmüyor
Fenerbahçe’de tansiyonun tavan yapmasının ardından gözler bugün gerçekleşmesi beklenen yönetim kurulu toplantısına çevrildi. Sarı-lacivertli taraftarlar haftalardır istifa tezahüratları yapsa da Aziz Yıldırım’ın böyle bir düşüncesi yok. Kötü gidişattan futbolcuları ve teknik heyeti sorumlu tutan başkan ceza keserek göreve devam edecek. Futbolculara para cezası verecek olan yönetimin, Advocaat’ın istifasını istemesi bekleniyor. Hollandalı hocanın böyle bir düşüncesi olmasa da yönetim ısrarlı. Her fırsatta 3 Temmuz sürecinin devam ettiğini vurgulayan Başkan Aziz Yıldırım’ın hedefi ise Fenerbahçe’yi şampiyon yaparak bırakmak. Yıldırım, Yargıtay kararını beklediğini söylese de Avrupa’da bir kupa kaldırmadan ya da 4. yıldızı takmadan çekilmeyecek.

Suçlama yarışı
Herkesin birbirine suç attığı Fenerbahçe’de futbolcular da birbirine girdi. Gaziantep maçının ardından soyunma odası karıştı. Volkan Şen ile Ozan Tufan tartışırken, Fernandao kendisine gösterilen tepkilere hakaretle cevap verdi. Mehmet Topal bile sinirlerine hakim olmakta zorlanırken, Advocaat kapıyı çarparak odayı terk etti.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...