HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Umuda yolculuk

Düzenleyen: /
Umuda yolculuk
Karadeniz, Haber

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin son 6 maçta elde ettiği skorlar ve sergilenen futbol camiayı sevindirdi

Karadeniz’de kara bulutlar dağıldı, Trabzonspor artık daha bir güvenli ve umutlu. Muharrem Usta başkanlığında tarihinin en kötü günlerini yaşayan ve geçen sezon yeni yönetimle 21 maçlık süreçte 23 puan toplayan takım bu sezon 22 maçlık süreçte ise 32 puana ulaştı. Ligde oynanan son 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik alınması ve en önemlisi de yeni transferlerle birlikte sergilenen futbolun ışık vermesi, camiadaki öfke selini desteğe dönüştürdü. “50. Yıl”daki şampiyonluk hedefi için altyapının oluşturulmaya başlandığı görüşü ağırlık kazandı. 
Gel de yanma!
Ateş hattından uzaklaşıp Avrupa Kupası hedefi için ümitlenen bordo-mavililerde Fenerbahçe’nin üst üste yaşadığı kayıplar sonrası farkın 6’ya inmesi hem sevindirdi hem de “keşke” dedirtti. Keşkenin açılımında ise son 2 maçta kaybedilen toplam 4 puan vardı. Haftayı Konya beraberliği ile bitiren Ersun Yanal yönetiminde takım Karabük ve Akhisar Belediye maçlarını kayıpsız geçip, Galatasaray maçına daha bir güvenli ve iddialı girme düşüncesinde.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...