HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

7 idmanla bu kadar olur

Düzenleyen: /
7 idmanla bu kadar olur
Hırvat Teknik Adam, Haber

SPOR Haberleri

Yedikleri gol için “şanssızlık” yorumunu yapan Hırvat teknik adam, “Takımla sadece 7 idmana çıktım, sistem oturmadı” dedi

Galatasaray’ın başında çıktığı ikinci maçında da galibiyet göremeyen İgor Tudor, ‘Henüz bazı şeyleri oturtamadığını’ söyledi. Beşiktaş maçı sonrası yaptığı değerlendirmede, “Maçın hakkı beraberlikti” diyen Hırvat hoca, “Mutlaka kazanmak istediğimiz bir maçtı. Futbolda detaylar ortaya çıkabiliyor. Bu detay da bir şans faktörüydü. Rakibimiz bir şans golü attı ve kazandı” ifadelerini kullandı.  Ligde şampiyonluk şanslarının devam ettiğini söyleyen Tudor, “Puan farkı olabilir ama önümüzde 12 maç var. Odaklanmamız gereken nokta, daha iyi bir yere nasıl gelebileceğimiz. Maç maç bakarak, üzerine ne kadar koyabilirsek o kadar koyarak gitmeliyiz” diye konuştu. 

Karabük eski bir hikâye
3’lü savunma sistemiyle takımı sahaya çıkaran İgor Tudor, “Sahada gördüğüm eksiler de var, artılar da. Eksileri sizinle değil futbolcularımla konuşacağım. Bugün sistem hakkında konuşursunuz. Ama önemli olan mantalite ve oyun tarzıdır. Taktikler aslında çok çok önemli değildir. Bizim öncelikle takım olmamız gerekiyor. Takımla birlikte şu ana kadar 7 antrenman yapabildik birlikte. Beraber oynatmayı planladığım sistemde antrenmanlarımızın etkisiyle fizik olarak hazırlanarak oynayacağız” ifadelerini kullandı. Tudor; Karabükspor’la Beşiktaş’ı yenmesiyle ilgili sorulara ise “Karabük hikâyesi artık geçmiş bir hikâye. Ben unuttum bile” cevabını verdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...