Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altaylı: Galatasaray'a gelse Florya'da kendini asar

Düzenleyen:
Altaylı: Galatasaray'a gelse Florya'da kendini asar

SPOR Haberleri

Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programının yorumcusu Fatih Altaylı, Beşiktaş'ın Galatasaray karşısında Türk Telekom Arena'da 1-0 kazandığı derbi maçını değerlendirdi.

"GALATASARAY KÜME DÜŞME NOKTASINA GELİR"

Bir kere şunu söyleyeyim; Ey Galatasaray taraftarı sabırlı olun. Niye? Galatasaray camiası bu berbat yönetimi çok sevdi. Camiası derken genel kuruldan bahsediyorum. Bu berbat yönetim Galatasaray'ı katletmeden, bitirmeden gitmeyecek. Bu tek adam rejimi Galatasaray'ı yok edecek. Taraftarlar sabırlı olsunlar. Bu yönetim Galatasaray'ın başında kaldığı sürece ne şampiyon olabilir ne başka bir şey olabilir. Küme düşmemesi adından ve ruhundan kaynaklanan bir şeydir ama bu iş uzarsa küme de düşebilir. Ve bu yeni Galatasaray'dan cacık olmaz. Eğer Dursun Özbek ve kardeşi ve oraya getirdiği bir takım vasıfsız adamlar ve iyi niyetli ama hiç bir şey becerme gücü olmayan adamlarla başarılı olma ihtimali yok. Bu yönetim 20'ye yakın oyuncu aldı 60 milyona yakın para harcadı. Bu yönetimle Allah Galatasaray'a sabır versin. Ve şunu söyleyeyeim Beşiktaş otursun, kalksın hep beraber dua etsinler. Fikret Orman, 'Ey büyük Allah'ım ne büyüksün ki Fenerbahçe'nin başında Aziz Yıldırım Galatasaray'ın başında da Dursun Özbek gibi bir adam var. Allah'ım sen bizi bunlardan mahrum etme' desin. Dua etsinler bunlar bu takımların başına kalsınlar diye. Yemin ediyorum Beşiktaş 20 sene Türkiye şampiyonu olur. Arada belki Trabzon, Başakşehir çıkar, başkası çıkar bilmem. Ama bu yönetim Galatasaray'ın başında olduğu sürece Galatasaray Türkiye şampiyonu olamaz. Galatasaray kendini bitirmiştir. İşin daha vahim, bu yönetim kurulu Galatasaray'dan çok memnundur. Yeni Galatasaray yarın seçime gitsin yüzde 50'nin üstünde oy alır. Ve yeni Galatasaray üyeleri küme düşmeye doğru paldır paldır gidecektir kardeşim. Galatasaray yönetimi tam bir beceriksiz, basiretsiz mirasyedi. Galatasaray'ın yüz yıllık mirasını har vurup, harman savuruyorlar. Sonra da televizyonda konuşuyorlar. Devlet garantili bir parayı kırdırıp üzerine birde teminat verdiler.

"GALATASARAY KÜME DÜŞME NOKTASINA GELİR"

'Önümüzdeki yıllar Fenerbahçe ve Galatasaray'ın sorunları ve Beşiktaş'ın çıkışını nasıl görüyorsunuz?' sorusu üzerine Altaylı şu değerlendirmeyi yaptı:

"Beşiktaş sıyrılır gider. Galatasaray bu yönetimle devam ederse hiçbir şey olmaz. Galatasaray her taraftan dayağı yer ve küme düşme noktasına gelir. Fenerbahçe tarafında da Aziz Yıldırım ile devam edilirse tribünler boş kalır. Beşiktaş hızla taraftar kazanıyor, sponsor kazanıyor. Yayın gelirlerinde en önemli payı alan Fenerbahçe ile Galatasaray iken gerilemeye başladı. Beşiktaş daha da önlerine geçince ne yapacaksınız? Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden gelecek sezon 30 milyon Euro'yu kasaya koyacak. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden 50 milyon Euro'ya kasaya koyunca ne olacak?"

"WENGER GALATASARAY'A GELSE KENDİSİNİ ASAR"

Altaylı, 'Igor Tudor yerine Yılmaz Vural gelseydi ne olurdu?' sorusuna şöyle cevap verdi:

"Bu yönetimle kim olsa farketmez. Mourinho'yu getir küme düşersin. Wenger, Ferguson gelse olmaz. Arsene Wenger, menajerler vasıtasıyla yönetimi görmeden Galatasaray'a gelse, yönetim ile yapacağı ilk toplantısından sonra, intihar eder, Florya'daki alışveriş merkezinde herkes görsün diye kendisini asar. Ben böyle bir eşekliği nasıl yaptım diye kendisini iple asar. Bu yönetimle dünya çapında bir hoca intihar eder. Galatasaray zaten bu yönetimiyle intihar ediyor. Dursun Özbek iyi bir insan olabilir, iyi bir otelci olabilir ama Galatasaray başkanı olarak Dursun Özbek sıfırdır."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...