Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye Kupası'ndan Başakşehir ile Akhisar yenişemedi

Düzenleyen:
Türkiye Kupası'ndan Başakşehir ile Akhisar yenişemedi

SPOR Haberleri

Kupa çeyrek finali ilk maçında Medipol Başakşehir ile Akhisar Belediyespor 1-1 berabere kaldı. Konuk ekibe beraberliği getiren Vaz Te, bu sezon kupadaki gol sayısını 14'e yükseltti.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Medipol Başakşehir ile Akhisar Belediyespor, İstanbul'da 1-1 berabere kaldı.

Ligde de şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir, 25. dakikada Stefano Napoleoni ile öne geçti. İlk yarı 1-0 bitti. Akhisar Belediyespor. 78. dakikada Ricardo Vaz Te ile bulduğu golle maçın skorunu ilan etti ve evindeki rövanş öncesinde tur için avantaj yakaladı. Bu sezon 27 resmi maçta 17 gol atan Ricardo Vaz Te, bunların 14'ünü Ziraat Türkiye Kupası'nda kaydetti. Bu müsabakanın rövanşı, nisan ayının ilk haftasında Manisa'da oynanacak.

Medipol Başakşehir: 1 - Akhisar Belediyespor: 1

Stat: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Ali Palabıyık, Bahattin Duran, Serkan Olguncan

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Yalçın Ayhan, Mahmut Tekdemir (Dk. 83 Hakan Özmert), Eren Albayrak, Holmen, Attamah, Doka (Dk. 72 Visca), İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder (Dk. 78 Mustafa Pektemek), Napoleoni

Akhisar Belediyespor: Lukac, Caner Osmanpaşa, Adu (Dk. 82 Hasan Ali Adıgüzel), Samardzic, Orhan Taşdelen, Kadir Keleş, Aykut Çeviker, Tolga Ünlü, Soner Aydoğdu, Bokila (Dk. 62 Cikalleshi) (Dk. 71 Muğdat Çelik), Vaz Te

Goller: Dk. 24 Napoleoni (Medipol Başakşehir), Dk. 78 Vaz Te (Akhisar Belediyespor)

Sarı kartlar: Dk. 53 Aykut Çeviker, Dk. 77 Samardzic (Akhisar Belediyespor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...