Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda net konuştu! 'Sadece Çin değil ki...'

Düzenleyen:
Arda net konuştu! 'Sadece Çin değil ki...'

SPOR Haberleri

Barcelonalı Milli yıldız Arda Turan, Çin’e gideceği iddialarına son noktayı koydu.

Milli futbolcumuz Arda Turan, hakkında çıkan "Çin'e gidiyor" söylentilerine son noktayı koydu.

Son günlerde gündeme gelen, ''Çin'e gidiyor'' iddialarına cevap veren Arda Turan, şöyle konuştu: Sadece Çin değil, birçok iddia çıkıyor hakkımda. Ama gerçek olan tek şey; Ben Arda Turan olarak Barcelona’da çok mutluyum ve kontratımın sonuna kadar da bunu devam ettirmek istiyorum. Burada kalmayı düşünüyorum. Onun haricinde de başka bir şey yok. Bir şey olursa zaten kulüp de bunu değerlendirir ama bu konularla ilgili kişisel fikrim tamamen bu. Bir de benim kararımmış gibi yazılıyor, yani sanki ben gitmek istiyormuşum tarzında. Böyle bir şey yok. Ben bunu söyledikçe de yazmaya devam ediyorlar. Olsun, yazsınlar ne yapalım! Ben sporcuyum. Futbol oynamakla yükümlüyüm. Ben sporcu olduğum için bu konularda da çok hassas bir adamımdır. Herkesin bir iş bölümü vardır. Bu sorunun muhatabı Ahmet Bulut ya da Barcelona kulübüdür, ben değilim ki!

Herkes işini yapmalı

Ben oynamakla yükümlüyüm. Barcelona Kulübü’nde forma giyiyor olmaktan dolayı inanılmaz mutluyum. 2020’ye kadar kontratım var ve bunu da son anına kadar yaşamak istiyorum, bu kadar. Ben kuaförüm Veysel abiye saçlarımı keserken karışıyor muyum, karışmıyorum (karşısında gülüyor). Bu konu da bundan ibaret. (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...