Franck Ribery, menajerler tarafından Trabzonspor'a önerildi

Düzenleyen:
Franck Ribery, menajerler tarafından Trabzonspor'a önerildi

SPOR Haberleri

Fransız yıldız Franck Ribery, 2017 yılına bomba gibi başlayan Trabzonspor'a menajerler tarafından önerildi. Bordo-Mavililer oyuncunun maliyetini sordu.

Trabzonspor'da ligin ikinci yarısında yakalanan çıkış moralleri yükseltirken, bordo-mavili yönetim de kulübün 50. kuruluş yılı olan gelecek sezon şampiyon olacak bir kadro için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

FRANCK RİBERY ÖNERİLDİ

Bu da menajerlerin sık sık kulübün kapısını çalmasına neden oluyor. Trabzonspor'da son olarak menajerler tarafından çok sürpriz bir isim önerildi. Sabah'ın haberine göre bu isim ise bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery... Alman kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki oyuncunun maliyetini soran yönetim gelecek cevaba göre hareket edecek. Ribery bu sezon Bayern Münih'te 22 maça çıkıp 3 gol ve 12 asistlik bir performans sergiledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...