Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cenk Tosun, Fenerbahçe forvetlerini geride bıraktı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Cenk Tosun, Fenerbahçe forvetlerini geride bıraktı

SPOR Haberleri  / Sabah

Beşiktaş’a maliyeti 6 kat daha az olan Cenk Tosun, 16 golle Van Persie, Emenike ve Fernandao’nun toplam performansını tek başına geride bıraktı...

Fenerbahçe, sezon başına toplam 9 milyon Euro garanti ücret ödediği Robin Van Persie, Emanuel Emenike ve Jose Fernandao'dan istediği verimi alamadı. Üçlü bu sezon sadece 13 gol atarak, Beşiktaş'ın yılda 1.5 milyon Euro ödediği Cenk Tosun'un 16 gollük performansının çok gerisinde kaldı. Sarı-lacivertli kulübe forvetlerinin her bir golü 692 bin Euro'ya mal olurken, bu rakam Beşiktaş için 241 bin, Galatasaray için de 335 bin Euro olarak gerçekleşti. Fenerbahçe'nin ileri üçlüsü her 162 dakikada bir fileleri havalandırdı. Bu değer, Beşiktaş'ta 136 dakika. Gol-dakika oranında üç büyükler arasında en kötü kulüp ise G.Saray (171 dakikada 1 gol).

Robin Van Persie
18 MAÇ
6 GOL
2 ASİST
25 ŞUT

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...