HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

2 gol atıp yıldızlaşan Cenk Tosun şanslı gününü belirledi

Düzenleyen:
2 gol atıp yıldızlaşan Cenk Tosun şanslı gününü belirledi
Cenk Tosun, Finlandiya, Haber

SPOR Haberleri

Finlandiya karşısında 2 golle yıldızlaşan Cenk Tosun, "24 Mart benim şanslı günüm, Antalya da şanslı stat. 5 golümün 4'ünü burada atmışım." dedi.

Cenk Tosun, A Milli Takımımızın Finlandiya'yı 2-0 yendiği maçın ardından kısa bir değerlendirme yaptı. Cenk Tosun yaptığı açıklamada Kosova karşısında da 3 puanla ayrılıp avantaj yakalamak istediklerini söyledi.

İşte Cenk Tosun'un maç sonu açıklamaları...

"GOLLERİMDEM DOLAYI MUTLUYUM"

''Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bu maçın önemini herkes biliyordu. İlk maçı 3 puanla bitirdik. İnşallah Haziran ayındaki Kosova maçını da kazanıp daha iyi yerlere gelmek istiyoruz. Ben de gollerimden dolayı çok mutluyum.''

"24 MART UĞURLU GÜNÜM"

''24 Mart şanslı günüm diyebilirim. Antalya Arena da şanslı stat. 5 golümün 4'ünü burada atmışım. Takıma faydalı olmak için elimden geleni yapıyorum. Çok çalışıyorum. Benim işim gol atmak. Atabildiğim kadar atacağım.''

''Hocam bana çok güveniyor. Ben de golden sonra yanına gidip teşekkür ettim.''

24 MART'IN ÖZELLİĞİ

Cenk Tosun, geçen sene bugün yani 24 Mart 2016'da Antalya Arena'da oynanan İsveç maçında da iki gol atmış, 24 Mart 2017'de yine Antalya Arena'da oynanan maçta Finlandiya karşısında yine iki gol bulmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...