Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

THY Euroleague'deki derbide Galatasaray, Odeabank’ı mağlup etti

Düzenleyen:
THY Euroleague'deki derbide Galatasaray, Odeabank’ı mağlup etti

SPOR Haberleri

Yeşil-siyahlılar ikinci yarıdaki oyunuyla zorlu maçtan galip ayrılarak play-off umutlarını son iki maça taşıdı

THY Euroleague 28. hafta karşılaşmasında Darüşşafaka Doğuş sahasında Galatasaray Odeabank’ı mağlup etti: 73-67. İlk 8 iddiası azalan yeşil-siyahlılar bu galibiyetlerini umutlarını son iki maça taşıdı. Çekişmeli başlayan karşılaşmanın ilk çeyreğinde Galatasaray üstünlük sağladı: 18-16. İkinci periyotta iki takım birbirine oyun üstünlüğü kuramazken Galatasaray soyunma odasına 39-37 önde girdi. Bu bölümde 6/9 üçlük isabeti bulan Darüşşafaka Doğuş, iki sayılık atışlarda ise yalnızca 1/6 ile oynadı. Üçüncü çeyreğe fırtına gibi başlayan Darüşşafaka ilk 5 dakikayı 50-47 önde geçerken, yakaladığı 9-0’lık seriyle farkı açmayı başardı ve son bölüme 61-52 ile girdi.

Daçka şahlandı
Galatasaray Odeabank 2:30 geride kalırken Can Korkmaz’dan gelen üçlükle skoru 61-57’e getirerek farkı 4’ indirdi. Bu bölümde Wanamaker ile sayılar bulan Daçka ilk 5 dakika geçilirken 66-61 öndeydi. Sonraki dakikalarda farkı kapatma adına zorlama atışlara yönelen Galatasaray isabet kaydedemezken Daçka’nın farkı tekrar açmasına engel olamadı. 42 saniye kala Micov’un bulduğu basket ile fark 6’ya indi. Darüşşafaka sonraki hücumdan yararlanamazken yine Micov’dan gelen basketle fark 4’e indi. Kalan süre eşitliği sağlamak için yeterli olmazken Darüşşafaka Doğuş maçtan 73-67 galip ayrıldı ve bu sezon 14. galibiyetini elde etti. Sarı-kırmızılılar ise sahadan 18. defa mağlup ayrıldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...