HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray mali kongresinde tüm icraatlar masaya yatırılacak

Düzenleyen: /
Galatasaray mali kongresinde tüm icraatlar masaya yatırılacak
Galatasaray, Haberler, Galatasaray Haberleri, Haber

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı camianın heyecanla beklediği kongrede Özbek yönetimi ile muhalifler hesaplaşacak!

BURHAN CAN TERZİ - Galatasaray camiası çok hareketli bir hafta geçirdi. Bugün gerçekleşecek yıllık olağan mali genel kurul toplantısı öncesinde kapalı kapılar ardında birçok toplantılar düzenlendi, kulisler oluşturuldu, istişareler yapıldı. Mevcut Başkan Dursun Özbek de kongre öncesi TT Arena’nın üst kullanım hakkını alarak, salon ve Kemerburgaz arazisindeki tesis projelerini sonuçlandırarak muhalefete gözdağı verdi. Ancak Özbek’i çok zor bir kongre bekliyor. Hem Ünal Aysal kanadı hem de münferit muhalifler, Dursun Özbek yönetimin icraatlarını sert bir dille eleştirmeye hazırlanıyor. Galatasaray Başkanı Özbek “Olağanüstü kongreye gidiyoruz” derse Ünal Aysal ve ekibi devreye girecek ve Aysal adaylığını koyacak.  

Kongre takvimi
Mali genel kurul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium Toplantı Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak ve çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak. İlk olarak genel kurul divanının oluşturulacağı bu önemli toplantıda, yönetim kurulu adına yapılacak sunumun ardından, raporların takdimine geçilecek. Sırasıyla faaliyet ve denetim raporlarının katılımcılara aktarılmasının ardından, görüşmelere başlanacak. Görüşmeler bölümünde yapılacak konuşmaların tamamlanması sonrası, Dursun Özbek yönetiminin mali ve idari bakımdan ayrı ayrı ibrası üyelerin oyuna sunulacak. Son olarak da kulüp ile iştiraklerinin 2017 yılı bütçesi görüşülüp, oylanacak. 

İZDİHAMDAN BOŞ GÜNLERE
Galatasaray taraftarı 19 Ekim’de Florya’da Jan Olde Riekerink ve 6 oyuncunun katıldığı imça törenine büyük ilgi göstermiş uzun kuyruklar oluşmuştu. 1.5 saat imza dağıtan oyuncular yorulmuş ve kapılar kapanmıştı. Ve dün. Igor Tudor ve Lionel Carole, Beyoğlu GSStore’da imza gününe katıldı ama ne ilgi vardı ne de taraftar.

Daha bitmedim 
Galatasaray’ın 32 yaşındaki Hollandalısı Nigel de Jong milli takıma seçilmek istediğini söyledi. Tecrübeli futbolcu “Avrupa’ya döndüm. Yeni bir jenerasyon var ama kesinlikle şimdiki jenerasyonun gerisinde değilim” ifadelerini kullandı. 

Linnes panikte
Galatasaray’da geçen sezon devre arasında 3.5 yıllık sözleşme imzalanan Martin Linnes, Igor Tudor’a da kendini gösteremedi. Genç çalıştırıcı Norveçli futbolcunun yetersiz olduğunu düşünürken, Linnes lig bitimine kadar göze girme hedefinde. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...