HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İsmail Köybaşı'nın Cumhurbaşkanı karşısındaki zor anları sosyal medyayı salladı

Düzenleyen: /
İsmail Köybaşı'nın Cumhurbaşkanı karşısındaki zor anları sosyal medyayı salladı
İsmail Köybaşı, Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, Soyunma Odası, Haber

SPOR Haberleri

Milli Takımın Finlandiya karşısında 2-galip geldiği maç sonrası soyunma odasına inen Cumhurbaşkanı Erdoğan, oyuncular ve teknik heyetle tokalaşırken İsmail Köybaşı'nın hali sosyal medyayı salladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Finlandiya ile yaptığı maçı izledi.

SOYUNMA ODASINA İNDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Finlandiya ile oynanan maç öncesi soyunma odasına inerek A Milli Takımımıza moral verdi. A Milli Futbol Takımı'nın soyunma odasını ziyaret eden Erdoğan'ı, soyunma odasının girişinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada futbolcularla tek tek tokalaşarak, başarı dileklerini iletti.

KÖYBAŞI HAZIRLIKSIZ YAKALANDI

Erdoğan'ın yaptığı bu sürpriz ziyarete hazırlıksız yakalanan İsmail Köybaşı'nın halleri ise sosyal medyada en çok konular arasına girdi. Erdoğan'ı bir anda karşısında gören milli futbolcunun tişört giyme çabası sonuçsuz kalınca formayla üstünü kapatarak Erdoğan ile tokalaşmak zorunda kaldı.

İsmail Köybaşı'nın Cumhurbaşkanı karşısındaki zor anları sosyal medyayı salladı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...