Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim'den kuralları alt üst edecek teklif

Düzenleyen:
Fatih Terim'den kuralları alt üst edecek teklif

SPOR Haberleri

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, "Tribünde olan oyuncu kopar, Süper Lig'de yedek kulübesinin 20+3 olması için planım var, oyuncu kaybedeceğimize para kaybedelim." dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2018 Dünya Kupası Elemeleri'ndeki Finlandiya maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'in açıklamaları şöyle:

"FİNLANDİYA'YI DOĞRU OYNADIK"

"Muhakkak ki her maçın önemi kendisine göre bir hayli fazla. Kosova bizim için ciddi bir maç olacak. Arnavutluk'ta oynayacağız biliyorsunuz, 11 Haziran'da. Kosova her zaman herkese her şeyi yapabilecek bir takım. Fakat 3 puan ve doğru oyun, bugünün özeti. Doğru oynadık. Kanaatim odur. İlk yarının son saniyesinde direkten dönen topun haricinde pozisyon da vermedik ve pozisyonlar bulduk. Üç puan çok önemliydi. Şimdi Kosova'yla oynayacağız. Oradan üç puanla devam edersek, pozisyonumuzun daha değişik bir yerde olacağını düşünüyorum. Ondan sonra iki iki kalıyoruz. Yani finaller. Bundan önceki Avrupa Şampiyonası Elemesi gibi bir atmosferle karşılaşıyoruz. Haziran'ı iyi bitirirsek avantajlı duruma geleceğiz.

"HIRVATİSTAN'A KARŞI OYNAMAK ZOR"

Hırvatistan için, hiç kimse 'Kendi sahamızda, büyük avantaj' diyemez. Seyirciyle oynamak avantajdır. Yoksa Hırvatistan, İzlanda her yerde herkese her şeyi yapabilir. Bana göre kestirme fikir şudur: Üç üç gitmekte yarar var. Bu bizi nereye götürür bilmiyorum ama niyetimiz o. Devre sonuna doğru hafif düşmeler oldu. Orta sahamıza bugün Selçuk'un yanına Arda'yı koydum. İkisi de çok da iyi oynadılar. Kimsenin televizyon başında hiç tedirgin olduğunu zannetmiyorum. Rahat bir maç oldu. 'Doğru oynadık' dememin sebebi şu: Rakip bizi hiç zora sokamadı. Mehmet Topal'la Ömer ve İsmail'le Gökhan müthiş oynadılar.

"HEP 2-0 KAZANACAKSAK İTİRAZIM YOK"

Hep 2-0 yeneceksek, benim bir itirazım yok. Ama benim yapımı biliyorsunuz, muhakkak daha iyisi vardır. Her yenilgi ve beraberlik, bizi sıkıntıya sokacak. Bu durumda oynamak kolay değil. 2-0'da oyun kopmaz. 3'de belki ama 2'de kopmaz.Kontrollü gitmek bizim için önemli. Pozisyon bulup pozisyon vermemek,çok önemli. Bugün Mehmet Topal stoper olarak müthiş bir top oynadı.

"DEVAMLI 24 MART'TA MAÇ ALALIM"

Uzun zamandır 2 farklı yenilmiyor Finlandiya. Daha iyisi olacak mı, inşallah olacak. Cenk güzel goller attı. Devamlı 24 Mart'ta maç alalım inşallah, UEFA'ya, FIFA'ya söyleyelim.

YEDEK KULÜBESİNDEKİ OYUNCU SAYISININ ARTMASI GÜNDEMDE

"Ligde maçlara 23 kişilik kadro ile çıkılması için düşünceniz var mı?" sorusuna yanıt veren Fatih Terim "Böyle bir planım var. Kulüplerimizin fazla soyunan oyuncuları için oynasın ya da oynamasın maç başı anlaşmaları varsa, bu biraz ekonomik sıkıntı olur. Ancak yedek soyunan ehr oyuncu girme ümidi taşır. Hiçbir zaman kulüpten kopmaz. Tribüne gönderdiğiniz her oyuncu kendi dışlanmış zanneder. O yüzden biraz para kaybetmek bir şey ifade etmez ama oyuncuyu kaybetmek çok şey ifade eder. Başkana ve yönetime böyle bir şsey sunacağım. Son karar TFF Yönetim Kurulu'nun olacak. Kulüplerle de görüşürüz" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...