HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Türk oyuncu Yasin Ehliz'in kulağı koptu!

Düzenleyen: /
Türk oyuncu Yasin Ehliz'in kulağı koptu!
Yasin Ehliz, Haber

SPOR Haberleri

Almanya Buz Hokeyi Ligi'nde mücadele eden Nuremberg Ice Tigers takımının Türk kökenli Alman sporcusu Yasin Ehliz, takımının Augsburger Panther ile yaptığı maç sırasında oldukça ciddi bir sakatlık yaşadı.

Çeyrek final karşılaşmasındaki bir pozisyon sırasında, top niyetine kullanılan buz hokeyi diski, 24 yaşındaki oyuncunun kulağına isabet etti. Son süratle, başındaki kaskın korumadığı bölgeye gelen disk, Yasin'in kulağını parçaladı.

Yasin Ehliz acı içinde kendini yere bırakırken, kulağından damlayan kan nedeniyle buzun üzeri kanla kırmızıya boyandı. Sağlık derhal olay yerinde müdahale etti, oyuncu ardından hızlı bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

Alman Milli Takımı forması da giyen Türk asıllı buz hokeycinin başına gelenler, takım arkadaşları ve salonda bulunanları da dehşete düşürdü. Ancak oyuncu buna karşın maça devam etmek istedi. Nuremberg coachu Ron Wilson, öğrencisinin tutumunu övdü "Hepimiz endişeye kapıldık ancak Yasin tam bir savaşçı. Bu olay bu takımın karakterini bir kez daha gösterdi" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...