HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Diego Simeone: Oğlum yetenekli fakat Atletico Madrid için yeterli değil

Düzenleyen:
Diego Simeone: Oğlum yetenekli fakat Atletico Madrid için yeterli değil
Diego Simone, Atletico Madrid, La Liga, Haber

SPOR Haberleri

Diego Simeone, Genoa formasıyla 11 gol atan oğlu Giovanni Simeone için, "Yetenekleri, çalışırsa büyük oyuncu olabilir fakat benim takımım için yeterli değil." diyerek oğlunu veto etti.

Diego Simeone, İtalya'da attığı gollerle adından söz ettiren 21 yaşındaki oğlu Giovanni Simeone'nin yeterli olmadığını belirtti. Genoa formasıyla 28 maçta 11 gol atan oğlu Giovanni hakkında konuşan Atletico Madrid teknik direktörü, ilginç değerlendirmelerde bulundu.

"ATLETICO İÇİN YETERLİ DEĞİL"

Arjantinli teknik adam, ''Kendi takımımda ona sorumluluk vermenin iyi olacağını sanmıyorum. Giovanni'nin yetenekleri var. İyi ve sıkı çalışarak büyük bir oyuncu olabilir ama benim takımım için yeterli değil. Şu an ona şans verebilecek bir çok takım var.'' sözlerini kullandı.

Atletico Madrid, İspanya La Liga'da topladığı 55 puanla 4. sırada bulunuyor. Madrid ekibi, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde ise İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City ile karşılaşacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...