Fenerbahçe'nin transferdeki önceliği 10 numara: Popov

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin transferdeki önceliği 10 numara: Popov

SPOR Haberleri

Bu sezon Diego’yu bile arayan sarı-lacivertliler, Spartak’tan Ivelin Popov için devrede. Yönetim, Bulgar yıldıza karşılık Emenike’yi vererek kârlı bir işe imza atmak istiyor

M.EMİN ULUÇ - Fenerbahçe, Alex’in vedasından bu yana kanayan yara olan 10 numara sorununu noktalamakta kararlı. Bu sezon Diego Ribas’ı mumla arayan sarı-lacivertliler, oyun kurucu sıkıntısını aşarken, bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyor. Fenerbahçe, Spartak Moskova’nın Bulgar yıldızı Ivelin Popov’u Emenike’yle takas ederek hem derdine derman bulmayı hem de Nijeryalı oyuncudan kurtulmayı planlıyor. 2019’a kadar sözleşmesi olan 29 yaşındaki Popov, 2010-12’de Gaziantep formasıyla boy gösterdiği Süper Lig’e dönmeye can atarken, Spartak da eski golcüsü Emenike’yi geri almaya sıcak bakıyor. Görüşmeler takas pazarlığı üzerinden devam ederken kulüplerin anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor.
Fenerbahçe bir diğer kritik pozisyon olan sol kanat için de girişimlerini hızlandırmış durumda. Lens’in sağ kanatta sağladığı katkıyı Volkan Şen’den alamayan sarı-lacivertliler, Maxim Choupo-Moting ve Taison isimlerine yoğunlaştı. Önceliği sezon sonunda Schalke ile sözleşmesi sona erecek Kamerunlu Choupo-Moting’e veren yönetim, bu transfer için eski golcüsü Webo’yu devreye soktu. Fenerbahçe’nin bedavaya almak istediği 28 yaşındaki Kamerunlu ismin alternatifi ise Shakhtar’ın Brezilyalısı Taison. Yönetim, 31 Aralık 2017’de sözleşmesi bitecek 29 yaşındaki oyuncuyu cüzzi bir rakama transfer etmek için pazarlık yapıyor. Sarı-lacivertliler, kanat ve oyun kurucu sorunlarını çözdükten sonra diğer ihtiyaçları masaya yatıracak. 

ROBİN VAN PERSİE’YE “YARDIMCI” DESTEK
O Fener’in en iyisi

Fenerbahçe’nin tartışılan yıldızı Robin van Persie’ye hocası sahip çıktı. Dirk Advocaat’ın yardımcısı Cor Pot, RvP’nin bir dünya yıldızı olduğunu belirtirken, “O açık ara Fenerbahçe’nin en iyisi. Ancak ağrıları olduğunda gerçek performansını sergileyemiyor” dedi. Pot, “Robin gerçek bir profesyonel, fit olmak ve işini en iyi şekilde yapabilmek için de her şeyi yapıyor” ifadesini kullandı.

Advocaat dönüyor
Konya mağlubiyetinin ardından soluğu ülkesinden alan Dirk Advocaat bugün dönüyor. Her zaman olduğu gibi lige verilen arada ailesinin yanına giden Hollandalı gece geç saatlerde İstanbul’da olacak ve yarın takımın başında antrenmana çıkacak.

Ozan Tufan hırs yaptı
Kötü performansı ve fazla kiloları nedeniyle Milli Takım’daki yerini kaybeden Ozan Tufan patlama yapacağını iddia etti. Sıkı bir diyet ve ekstra idmanlarla hızla form tutmaya başlayan genç yıldız, “Eskisinden çok daha iyi ve güçlü olacağım” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Eren Ege11 Haziran 2023 11:30

Dünya nın en iyi kadrosunu nasıl lura bilieim

Sonraki Haber Yükleniyor...