Beşiktaş özel maçta Romanya ekibi Astra Giurgiu önünde dağıldı

Düzenleyen:
Beşiktaş özel maçta Romanya ekibi Astra Giurgiu önünde dağıldı

SPOR Haberleri

Caner Erkin ve Ersan Gülüm’lü kadro kötü bir performans sergiledi, kaleci Tolga Zengin yediği hatalı gollerle taraftarın hedefindeydi

Ligde şampiyonluğa, Avrupa kupalarında ise yarı finale doğru yol alan Beşiktaş, milli arada Romanya ekibi Astra Giurgiu ile Vodafone Arena’da karşılaştı. Milli oyuncularından yoksun Kara Kartal’da amaç Caner Erkin ve Ersan Gülüm gibi oyuncuların durumunu görmek ve onların maç eksikliğini tamamlamaktı. Siyah-beyazlılar rakibine 3-1 mağlup oldu. Tolga, Beck, Ersan, Rhodolfo, Caner, Tolgay, Necip, Gökhan İnler, Talisca, Babel ve Ömer 11’i ile maça çıkan Güneş’in öğrencileri maça tutuk başladı ve öyle de devam etti. Liginde 3. sırada bulunan Astra’nın gollerini 41’de Ionita Alexandru, 44’te Sergiu ve 63’te Stan Alexandru kaydetti. Beşiktaş’ın tek golünü ise 89’da oyuna sonradan giren Sedat Şahintürk attı.

Fabri tezahüratı
Maçın dikkat çeken olayı ise kaleci Tolga Zengin’in yediği hatalı gollerdi. Fabricio’nun formayı almasının ardından yedeğe düşen ve uzun zamandır maç yapmayan Tolga, yediği 2. ve 3. golün ardından protesto edildi. İlk golü uzaktan ikinciyi ise hatalı çıkış ve Ersan ile anlaşamamazlıktan yiyen Tolga’ya tepki olarak tribünler “Fabri” tezahüratı yaptı. Siyah-beyazlılar milli aradaki ikinci hazırlık maçını salı günü Nevzat Demir Tesisleri’nde TFF 1.Lig ekibi Ümraniyespor’a karşı yapacak. 
 

153 GÜN SONRA...
CANER futbola susamış

Siyah-beyazlıların Inter’den kiraladığı ve kısa sürede camia olarak benimsediği Caner Erkin şanssız bir sakatlık yaşamış ve uzun süredir takımdan uzak kalmıştı. Aşil tendonu kopan ve 153 gün sonra formasına kavuşan Caner 72 dakika oyunda kaldı, takımın kötü görüntüsüne rağmen mücadelesiyle dikkat çekti. Bazı pozisyonlarda ürkekliği göze çarptı. 13 ay sonra Beşiktaş formasını giyen Ersan Gülüm ise kötü defans içerisinde kayboldu.

BELİNDE AĞRILARI OLUNCA…
Ba riske edilmedi

Siyah-beyazlıların Astra Giurgiu maçının heyecan kaynadığı Demba Ba’ydı. Siyah-beyazlı taraftarlar ayağının kırılması sonrası 7 aydır futboldan uzak olan Senegalli oyuncunun bir an önce sahalara dönmesini ve Beşiktaş formasını giymesini bekliyordu. Ki başkan Fikret Orman da milli aradaki iki özel maçta Demba Ba ve Caner’i izleyeceklerini söylemişti. Fakat Demba Ba sakata geldi. Belinde ağrıları olan golcü oyuncu Şenol Güneş tarafından riske edilmedi. Forvette Ömer Şişmanoğlu oynadı.

Vazgeçilmez adam; Atiba
Bu sezon şu ana kadar 34 resmi maçta forma giyen ve takımın çok önemli bir değeri olan Atiba göreve devam ediyor. Kanadalı dün de özel maç olmasına rağmen maçın son 10 dakikasında sahaya sürüldü ve “vazgeçilmez” olduğunu gösterdi.

İkinci özel darbe
Siyah-beyazlılar Vodafone Arena’daki ilk yenilgisini özel maçta AZ Alkmaar’a karşı almış sonrasında da kupada Fenerbahçe’ye mağlup olmuştu. Beşiktaş üçüncü mağlubiyeti ise yine özel bir maçta Astra Giurgi önünde aldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...