Fenerbahçe, Mario Gomez için oyuncuyla ilk görüşmeyi yaptı

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Mario Gomez için oyuncuyla ilk görüşmeyi yaptı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Mario Gomez'i gelecek sezonun kadrosuna dahil etmek istiyor. Aracılar yoluyla futbolcuyla ilk temas kurulurken, resmi görüşmeler için Gomez'in tavrının netleşmesi bekleniyor.

Fenerbahçe gelecek sezona yönelik flaş bir transferin peşinde. Sarı lacivertliler sezon başında Beşiktaş'tan ayrılarak Wolfsburg'a transfer olan Mario Gomez'i kadroya katmanın hesaplarını yapıyor.

NET CEVAP GELMEDİ

Yönetim bu transfer için aracılar kanalıyla Alman golcüye haber gönderdi. Gomez cephesinden henüz net cevap gelmezken, Sarı lacivertliler futbolcunun Almanya'dan ayrılıp Türkiye'ye dönmeye yeşil ışık yakması halinde resmi görüşmelere başlayacak.

GOL KRALI OLMUŞTU

Mario Gomez bu sezon Bundesliga'da oynadığı 24 maçta 9 gol attı. Deneyimli futbolcu ligde oynadığı son 3 maçta da fileleri havalandırarak çıkış yakaladı. Mario Gomez önceki sezon Beşiktaş formasıyla attığı 26 golle Spor Toto Süper Lig'in gol kralı olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...