Dünya futbol tarihinin en farklı sonucunu aldılar!

Düzenleyen: / Kaynak: Yeni Şafak
Dünya futbol tarihinin en farklı sonucunu aldılar!

SPOR Haberleri  / Yeni Şafak

Futbol tarihine geçen karşılaşmalar arasında, hakeme kızan futbolcuların kendi kalelerine attıkları gollerle 149-0 sonuçlanan Madagaskar Ligi maçı yer alıyor.

AS Adema 149-0 Olympique de L'Emyrne

Stade Olympique De L'Emyrne (SOE) oyuncuları, hakemlerin play-off'larda çaldığı 'hatalı' düdüklere değişik bir tepki geliştirdi ve 149 golü de kendi kalelerine attı. Böylece profesyonel futbol tarihinin en farklı sonucu ortaya çıkmış oldu. Ayrıca bu skor Guinness rekorlar kitabına da girdi.

Skorun yaşanma sebebi;

İki takımın bundan önce oynadığı diğer play-off maçında, SOE, Adema karşısında 2-1 öndeyken, maçın son dakikalarında hakem, Adema lehine tartışmalı bir penaltı verdi. Penaltının golle sonuçlanması sonucu maç 2-2 biterken, Adema adeta şampiyonluğunu erken ilan etmiş oldu. Böylece, SOE'nin şampiyonluğu son play-off maçına taşıma umudu da bitmiş oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...