HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İspanyol basını duyurdu! "F.Bahçe ile anlaştı"

Düzenleyen:
İspanyol basını duyurdu! "F.Bahçe ile anlaştı"
Fenerbahçe, Transfer, , Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin, Emre Çolak'ın Depertivo'dan takım arkadaşı Juanfran Moreno ile ilgilendiği öne sürüldü.

Deportivo kulübünün bölgesi Galiçya merkezli gazete La Voz'da çıkan haberde; Fenerbahçe ile Juanfran'ın anlaştığı belirtildi. Fenerbahçe'nin Juanfran'a uzun vadeli bir kontrat önerdiği, 28 yaşındaki yıldız sağ kanat oyuncusunun da kariyerinin son büyük kontrat fırsatını kaçırmak istemediği için sarı lacivertlilere sıcak baktığı bilgisi verildi.

Aleix Vidal'in sezonu kapatması sonrası Barcelona için adı geçen Juanfran Moreno'nun bonservisinin 2 milyon euro civarında olduğu ve bu rakamın Fenerbahçe'nin FFP kısıtı nedeniyle sıkıntı yaşatmayacağı kaydedildi. Juanfran'ın bonservisinin olduğu Watford kulübünün de oyuncuyu satmaya sıcak baktığı ifade edildi.

Bu sezon Deportivo'nun en çok forma giyen oyuncusu olan Juanfran, kariyerinde daha önce Getafe, Villarreal, Real Madrid gibi kulüplerin altyaplarında oynadıktan sonjra Betis, Watford ve son olarak Deportivo'da oynadı. Juanfran, bu sezon 29 resmi maçta 6 asist yaptı. (Sporx)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...