HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Karşıyaka Dörtlü Final için sahada

Düzenleyen:
Karşıyaka Dörtlü Final için sahada
Fiba Şampiyonlar Ligi, Pınar Karşıyaka, Umana Reyer, Haber

SPOR Haberleri

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İtalyan ekibi Umana Reyer'i 74-71 mağlup eden yeşil-kırmızılı ekip, yarın rövanşta rakibiyle deplasmanda karşılaşacak.

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İtalyan ekibi Umana Reyer'i 74-71 mağlup eden Pınar Karşıyaka, rövanş karşılaşmasında yarın rakibiyle deplasmanda karşılaşacak.

Bu sene ilk kez düzenlenen organizasyonda adını Dörtlü Final'e yazdırmak isteyen yeşil-kırmızılı ekip, ilk maçta 74-71'lik skorla yendiği Umana Reyer ile yarın TSİ 21.30'da Venedik'teki Taliercio Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Maçı kazanması veya rakibine en fazla 2 sayı farkla mağlup olması halinde adını Dörtlü Final'e yazdıracak Pınar Karşıyaka, daha önce FIBA EuroChallenge Kupası 2012-2013 sezonunda Dörtlü Final heyecanı yaşamıştı.

Avrupa kupalarında 171. karşılaşma

Rakibiyle bu sezon dördüncü toplamda 6. kez karşılaşacak Pınar Karşıyaka, daha önceki 5 karşılaşmada 2 galibiyet ve 3 yenilgi yaşadı.

Avrupa kupalarında 171. maçına çıkacak Pınar Karşıyaka, daha önceki müsabakalarda 85 galibiyet, 84 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...