HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Demba Ba döndü, Beşiktaş güldü

Düzenleyen:
Demba Ba döndü, Beşiktaş güldü
Beşiktaş, Ümraniye, Hazırlık Maçı, Haber

SPOR Haberleri

Milli Takım arasını boş geçmeyen Beşiktaş, hazırlık maçında Ümraniyespor'u 2-1 mağlup etti. Siyah-beyazlılarda Demba Ba uzun sürenin ardından forma giydi.

Süper Lig'in 26. haftasında 2 Nisan Pazar günü Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Beşiktaş, TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılar Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Ersan Gülüm, Atınç Nukan, Aras Özbiliz, Gökhan İnler, Tolgay Arslan, Talisca, Babel ve Ömer Şişmanoğlu on biriyle başladı. 

Mücadelenin ilk yarısı 21. dakikada Babel ve 25. dakikada Otoo'nun karşılıklı golleriyle 1-1 sona ererken, Tolgay Arslan'ın 61. dakikada kaydettiği golle siyah-beyazlılar, Ümraniyespor'u 2-1 mağlup etti. 

DEMBA BA SAHALARA DÖNDÜ
17 Temmuz 2016'da Shanghai Shenhua forması giyerken Shanghai SPIG ile oynanan maçta ayağı kırılan ve uzun bir tedavi dönemi geçiren Demba Ba, 8 ayın ardından ilk kez sahaya çıktı. 

Senegalli forvet oyuncusu Ümraniyespor ile oynanan hazırlık maçının ikinci yarısında oyuna girdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...