HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Neymar'a 200, Alexis'e 45 milyon Euro!

Düzenleyen:
Neymar'a 200, Alexis'e 45 milyon Euro!
Neymar, Alexis Sanchez, , Haber

SPOR Haberleri

Avrupa futbol piyasasında, bu sezon astronomik transferler yaşanabilir. Neymar, Alexis ve Hazard gibi süper yıldızların ismi dünyanın büyük kulüpleri için ciddi şekilde dile getirilmeye başlandı.

Gelecek sezon kendi liglerinde ve uluslararası arenada mücadelelere damga vurmak isteyen Avrupa'nın dev kulüpleri, kadrolarına süper yıldız takviyeleri yapmak için çalışmalara başladı. 

İspanyol ve İngiliz basınında manşetlere çıkan ilk isim Barcelona'nın Brezilyalı futbolcusu Neymar oldu.

İspanyol basını Jose Mourinho yönetimindeki Manchester United'ın Neymar için 200 milyon Euro'yu gözden çıkardığını yazdı. Mourınho'nun transfer için Neymar'la bizzat görüşeceği belirtilirken, Kırmızı Şeytanlar'ın Neymar'a yıllık 25 milyon Euro ödeyeceği ifade edildi.

EDEN HAZARD TAKİPTE
Avrupa'da tranfer piyasasında ses getiren bir diğer transfer iddiası ise İngiliz gazetelerinden geldi. Ada basınının güvenilir yayın organlarından Daily Mail'in manşetine taşıdığı haberde Real Madrid'in Chelsea'nin süper yıldızı Eden Hazard için transfer harekatına başladığını yazdı. 

Hazard - Madrid iddiası İngiltere'de diğer yayın organları da kendine geniş yer buldu. Ada'da Real Madrid "Eden Hazard Operasyonunu" başlattı ifadesi ile tanımlanan olası transfer için İspanyol ekibinin 115 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade edildi. 26 yaşındaki oyuncuya verilmesi planan ücret ise net olarak belirtilmedi.

BİR DİĞER İSİM ALEXIS
Avrupa'da sezonda dengeleri değiştirecek bir başka transfer iddiası ise Bundesliga'ya dair. Alman basınına göre Bayern Münih'in Arsenal'in yıldızı Alexis Sanchez'i renklerine bağlamak için harekete geçti.

Londra ekibinde mutsuz olduğu belirtilen 28 yaşındaki oyuncu için Bavyera ekibi yöneticilerinin, 45 milyon Euro'luk bir teklifle yola çıktığı belirtildi. Ancelotti'nın mutlaka transfer edilmesini istediği yetenekli oyuncu için teklifin artabileceği konuşuluyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...