HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

New York Knicksli Noah özür diledi

Düzenleyen:
New York Knicksli Noah özür diledi
New York Knicksli Noah , Haber

SPOR Haberleri

Yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle 20 maçtan men edilen New York Knicks'in Fransız oyuncusu Noah özür mesajı yayımladı.

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından New York Knicks'te forma giyen Joakim Noah, yasaklı madde kullanmaktan dolayı 20 maç men cezası almasına ilişkin özür mesajı yayımladı.

NBA'in internet sitesinde yer alan açıklamada, 32 yaşındaki Fransız basketbolcunun hata yaptığını kabul ederek, takım ve taraftarlardan özür dilediği belirtildi.Noah, yaptığı açıklamada, "Bu sezon benim için çok zordu. Hata yaptım ancak bundan ders çıkartıyorum. Yaşadığım sakatlıklardan dolayı daha iyi duruma gelmek ve çabuk geri dönmek için takviye maddeler kullandım. Taraftarlarımızdan özür diliyorum." ifadelerini kullandı.Joakim Noah, bu sezonun geride kalan bölümündeki 46 maçta 5 sayı, 8,7 ribaunt ve 2,2 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...