HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fernandao, ziyarete gelmeyen arkadaşlarına nispet yaptı

Düzenleyen: /
Fernandao, ziyarete gelmeyen arkadaşlarına nispet yaptı
Fernandao, Sakatlık, , Haber

SPOR Haberleri

Kolu kırıldıktan sonra arkadaşları tarafından ziyaret edilmeyen Fernandao, ayaklanıp takım arkadaşlarını ziyaret etmek için Can Bartu Tesisleri'ne gitti.

Kolundan ameliyat edilen ve sezonu kapatan Fernandao, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik heyeti ve takım arkadaşlarını ziyaret etti.

FB TV'ye sakatlığıyla ilgili açıklamada bulunan Brezilyalı futbolcu, şunları kaydetti:

"TARAFTARLAR BENİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI"

"Taraftarlarımız bu süreçte mesajlarıyla bana büyük destek oldu. Sakatlık anı canımı çok yakan ve beni üzen bir andı. Kariyerim boyunca daha önce ciddi bir sakatlık yaşamamıştım. Bir sezonda ise iki defa ciddi sakatlıkla karşı karşıya kaldım. Tedavi sürecim başladı. Ameliyat geride kaldı. Bu süreçten nasıl güçlü dönebilirim, döndüğümde takımıma nasıl katkı verebilirim, bunun düşüncesi içerisindeyim. Daha güçlü döneceğime ve Fenerbahçe taraftarlarını mutlu edeceğime inanıyorum. Daha güçlü olacağıma da inancım sonsuz."

Hedefinin sezon öncesi kampa yetişmek olduğunu vurgulayan 30 yaşındaki futbolcu, "Doktorların verdiği bilgi, gelecek sezon öncesi hazırlık döneminde tekrar antrenmanlara katılabilecek durumda olacağım yönünde. Benim istediğim ise kamp öncesi hazır duruma gelmek." ifadelerini kullandı.

KİMSE GİTMEMİŞTİ

Atiker Konyaspor maçında kolu kırıldıktan sonra hastaneye kaldırılan ve hemen ameliyata alınan Fernandao'yu arkadaşlarından ziyarete giden kimse olmamış, Robin van Persie ise çok sonraları Fernandao'yu ziyaret etmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...