HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TBF'den Beşiktaş'ı kahredecek istek

Düzenleyen: /
TBF'den Beşiktaş'ı kahredecek istek
Beşiktaş, Ufuk Sarıca, , Haber

SPOR Haberleri

Türkiye Basketbol Federasyonu, Beşiktaş'ı ve aynı zamanda A Milli Erkek Basketbol takımını çalıştıran Ufuk Sarıca'nın Beşiktaş'ını bırakmasını istiyor.

Milli Takım koçu aynı zamanda kulüp takımı çalıştırması konusuna sıcak bakmayan Basketbol Federasyonu yetkililerinin koç Ufuk Sarıca ile görüştüğü öğrenildi!

TBF, BEŞİKTAŞ'TA OLMASINI İSTEMİYOR

Edinilen bilgilere göre; 19 Ocak'ta A Milli Erkek Basketbol Milli Takım koçluğuna getirilen Ufuk Sarıca'nın, 2016-2017 sezonunu Beşiktaş Sompo Japan'da tamamlayacak. 2017-2018 sezonunda ise koçSarıca'nın Siyah-Beyazlıların başında olmayacak. 2020 Olimpiyatları'nda A Milli Erkek Takımı'nın mutlaka yer almasını isteyen Basketbol Federasyonu, koçUfuk Sarıca'nın sadece Ay-Yıldızlı ekibe konsantre olmasını istedi.

Basketbolda da iddialı bir konuma gelmek isteyen Beşiktaş Jimnastik Kulübü, yeni sezon için çalışmalara başladı. Siyah-Beyazlıların kariyerli bir yabancı antrenörü takımın başına getirmek için şimdiden ikna turlarında… Yardımcısı ise daha önce Beşiktaş'ta forma giymiş bir ismin olacağı ileri sürüldü. (Basketball.com.tr)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...