Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

La Gazzetta dello Sport: Uç Juventus uç

Düzenleyen:
La Gazzetta dello Sport: Uç Juventus uç

SPOR Haberleri

Juventus'un UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3-0'ın rövanşında Barcelona ile deplasmanda golsüz berabere kalarak yarı finale yükselmesi, İtalyan basınında geniş yer buldu. La Gazzetta dello Sport, "Uç Juventus uç" manşetini attı.

Juventus'un UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3-0'ın rövanşında Barcelona ile deplasmanda golsüz berabere kalarak yarı finale yükselmesi, İtalyan basınında geniş yer buldu.

La Gazzetta dello Sport: Uç Juventus uç
Ülkenin önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, "Uç Juventus uç" manşetiyle duyurduğu haberinde, Juventus'un İspanyol ekibi Barcelona karşısında tur atlamak için yeterli olan golsüz beraberliğini, "Başyapıt" olarak nitelendirdi.

Juventus'u bundan sonra kimsenin durduramayacağını ifade eden gazete, Katalan ekibinin Juventus savunmasını aşamadığını ve 2 sene önce Almanya'nın başkenti Berlin'deki finalde kaybettiği İspanyol temsilcisinden rövanşı aldığını yazdı.

Tuttosport: Yenilmezler
Torino ekibine yakınlığıyla bilinen Tuttosport gazetesi de, "Yenilmezler" manşetini attığı haberinde, Messi, Suarez ve Neymar gibi golcülere sahip olan Barcelona'nın siyah-beyazlıların duvarına çarptığını ve tek bir gol dahi atamadığını belirtti.

Barcelona için bir dönemin kapandığını belirten gazete, Massimiliano Allegri'nin siyah-beyazlı takımla sözleşme yenileyeceği ifade edildi.

Corriere dello Sport: Barça gözyaşlarıyla dışarıda
Corriere dello Sport gazetesi de, "Barça gözyaşlarıyla dışarıda" başlığını kullanarak, Juventus'un büyük bir iş başardığını kaydetti.

Gazete, Allegri'nin öğrencilerinin yüreğini ortaya koyduğunu ve "Süper Barcelona"yı durduklarını okuyucularıyla paylaştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...