HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gol düellosunda Medipol Başakşehir ağır yara aldı! 6 gol..

Düzenleyen: /
Gol düellosunda Medipol Başakşehir ağır yara aldı! 6 gol..
Medipol Başakşehir, Çaykur Rizespor, Haber

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Medipol Başakşehir, uzatmalarda iki penaltı golünün olduğu maçta Çaykur Rizespor ile 3-3 berabere kaldı.

Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan ve hakem Bülent Yıldırım'ın düdük çaldığı maç 3-3 eşitlikle sonuçlandı.

Başakşehir'in gollerini 15. dakikada Alparslan, 71. dakikada Mustafa Pektemek ve 90+1'de penaltıdan Emre Belözoğlu atarken Rizespor'un sayılarını 42. dakikada Süleyman, 60. dakikada Caiçara ve 90+5'te penaltıdan Özgür Çek kaydetti.

Bu beraberliğin ardından Medipol Başakşehir şampiyonluk yarışında yara aldı ve 57 puana ulaştı. Maçı eksik olan Beşiktaş'ın 67 puanı bulunuyor. Çaykur Rizespor ise Gaziantepspor'un kazandığı haftada 24 puana yükseldi.

UZATMALARDA İKİ PENALTI KARARI!

Maçın hakemi Bülent Yıldırım, 90+1'de Başakşehir lehine, 90+3'te ise Rizespor lehine penaltı düdüğü çaldı. Yıldırım'ın iki kararına da büyük itiraz gelirken Rizespor'da 88. dakikada kenara gelen Bright Edomwony kenardan yaptığı itiraz sonucu kırmızı kart gördü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...