Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Talisca tehlikesi

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Talisca tehlikesi

SPOR Haberleri  / Sabah

Yapılan anlaşma gereği Benfica, yıldız futbolcuyu önce siyah-beyazlılara önermek koşuluyla başka bir kulübe satma hakkına sahip

Beşiktaş'ın iki yıllığına Benfica'dan kiraladığı Anderson Talisca, ortaya koyduğu performansla Sosa'yı unuttururken, Avrupa kulüplerinin de gözdesi haline geldi. Bu noktada, siyah-beyazlılar için sıkıntı başladı. Çünkü yapılan anlaşma gereği, Benfica sezon sonunda önce Beşiktaş'a önermek koşuluyla Brezilyalı futbolcuyu başka bir kulübe satma hakkına sahip bulunuyor. Bu durum yönetimi düşündürse de 2 önemli faktör, Talisca'nın Beşiktaş ile sözleşmesini tamamlama ihtimalini güçlendiriyor.

YÜKSEK BEDELİ RAHATLATIYOR
1-Benfica'nın 23 yaşındaki futbolcuya 25 milyon Euro değer biçmesi. Siyahbeyazlılar, Talisca'nın gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş forması giymesi halinde bu değere ancak ulaşacağı görüşünde.
2-Brezilyalı futbolcunun, Benfica'ya dönmek istemediğini açıklayarak, Beşiktaş yönetimine "Bonservisimi alın" demesi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...