Galatasaray tribünlerinden Volkan Demirel’e tepki

Düzenleyen:
Galatasaray tribünlerinden Volkan Demirel’e tepki

SPOR Haberleri

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide sarı-kırmızılı taraftarlar maç boyunca Volkan Demirel’e tepki gösterdi. 51. dakikada tribünlerden atılan yabancı bir madde, tecrübeli kalecinin sol bacağına isabet etti.

TT Arena’da oynanan derbide Galatasaray taraftarları, Fenerbahçe Kaptanı ve kalecisi Volkan Demirel’e maç boyunca tepki gösterdi. Maçın başlamasının ardından tecrübeli file bekçisine olumsuz tezahüratlar yapan sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda Volkan Demirel’in koruduğu kaleye yabancı madde yağdırdı. Dakikalar 51’i gösterdiğinde kale vuruşu için hazırlık yapan Volkan, kalenin önüne düşen cisimleri temizlediği sırada tribünlerden tekrar yabancı madde atılmaya başlandı. Atılan bir cisim, Volkan Demirel’in sol bacağına isabet edince Galatasaraylı futbolcular kalenin önüne kadar gelerek taraftarları, yabancı madde atmamaları için uyardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...