HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Salih Uçan: Advocaat ile aram normal, şöyle böyle

Düzenleyen:
Salih Uçan: Advocaat ile aram normal, şöyle böyle
Ferbahçe, Başakşehir, Salih Uçan, Haber

SPOR Haberleri

Başakşehir maçının ardından konuşan Salih Uçan, 'hocanla aran nasıl' sorusuna, "Aram iyi, yani normal, şöyle böyle" diyerek kafaları karıştırdı.

Fenerbahçe'nin yetenekli futbolcusu Salih Uçan maçın ardından yaptığı açıklamayla şaşırttı.

İKİRCİKLİ KONUŞTU

Teknik direktör Advocaat'ın maç sonu açıklamalarından sonra röportaja gelen Salih ile Advocaat arasındaki sıcak görüntünün ardından yayıncı kuruluş muhabirinin sorduğu, "Hocanla aran nasıl" sorusuna, Salih, "Aram iyi, yani normal, şöyle böyle" şeklinde cevap verdi

2-2'nin avantajlı bir skor olduğunu belirten Fenerbahçe'nin yetenekli futbolcusu maçla ilgili de şu görüşleri paylaştı.

"BEN 10 DEĞİL 8 NUMARAYIM"

"2-0 olunca bir an endişe ettik tabi. Dakika 11'de 2-0 oldu, maça uyanamadan başladık. Futbolda tabir budur. Biz de uyanamadık. 2-0'ın ardından 2-2 bitti maç. Onlar başladı, biz bitirdik. Kazanabilirdik, ama kaybedebilirdik de. Sow'un kötü kontrolü var bir tane iyi kontrol etse atabilirdi. Başakşehir'in de yüzde yüz pozisyonları vardı. Kendi adımıza deplasmanda 2-2 iyi sonuç diyebiliriz. Evimizde 0-0, 1-1 gibi skorlar bize yetecek. Başakşehir iyi takım, lig boyunca da hep 1-2 götürdüler. Benim oyun kimliğim 10 numara değil, ben 8 gibi oyuncuyum. bunu hocama da herkese de söylüyorum. Oyun stilim bu zaten onu gösterdiğim sürece de sorun yok."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...