HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bogdanovic ile 1 yıl daha

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Bogdanovic ile 1 yıl daha
Bogdanovic, Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri  / Sabah

Fenerbahçe yönetimi, Final Four'a kalma başarısını üçüncü kez üst üste gösteren basketbol takımıyla ilgili gelecek planlarını şimdiden uygulamaya koydu.

Sarı-lacivertliler, Sacramento Kings'e transfer olacağı konuşulan Bogdan Bogdanovic'e, "1 yıl daha bizimle kal. Obradovic'in yanında iyice tecrübelen. NBA'e tam hazır şekilde git" teklifinde bulunacak. Diğer yıldızları da takımda tukmak isteyen F.Bahçe'nin ilk hedefi Ekpe Udoh.

Birleşme yok sponsorluk var
FENERBAHÇE ile Doğuş grubunun basketbolda birleşeceği yönündeki iddialar, sarı-lacivertli kulüp kaynaklarınca yalanlandı. Fenerbahçe'nin hiçbir kulüple birleşme gibi bir planının olmadığı, ancak Doğuş grubuyla sponsorluk konusunda görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Öte yandan Brad Wanamaker'ın da gelecek sezon Fenerbahçe forması giyebileceği konuşuluyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...