HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

M.City'den Galatasaray'a! Görüşmeler başladı

Düzenleyen: /
M.City'den Galatasaray'a! Görüşmeler başladı
Wilfred Bony, Manchester City, Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri

4 gün boyunca Avrupa'da görüşme yapan Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün, Manchester City'den 28 yaşındaki Wilfred Bony'yi resmen istedi.

Galatasaray, gelecek sezon için başladığı transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Sarı-kırmızılıların futbol direktörü Cenk Ergün 4 gün içinde İspanya, İngiltere ve Almanya'da transfer görüşmelerinde bulundu ve çok geniş bir isim listesiyle İstanbul'a döndü. 

Ergün'ün ilk etapta Stoke City'de kiralık forma giyen Wilfried Bony için Manchester City ile pazarlık yaptığı ortaya çıktı. Sezon sonunda tekrar City'ye dönecek 28 yaşındaki forveti teknik direktör Pep Guardiola istemiyor. 

Bu nedenle City transfer teklifine sıcak bakarken, bonservis bedeli olarak yüksek bir bedel talep etti. İngiliz kulübü, 2015'te 32 milyon euro'ya aldığı Fildişili golcü için 10 milyon euro istedi. Ancak G.Saray yönetimi, kulübü ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Bony'yi kiralama seçeneğini masaya sürme kararı aldı. Taraflar yakında bir kez daha görüşecek.

52 MAÇTA 18 GOL ATTI

Trabzonspor yönetiminin de bir süredir almak için girişimlerde bulunduğu Wilfried Bony bu sezon Stoke City forması ile çıktığı 11 maçta sadece 2 gol atabildi. 1.81 boyundaki Bony, 2010 yılından bu yana giydiği Fildişi Milli Takımı ile 52 maça çıktı ve rakip fileleri 18 kez sarstı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...