Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Osmanlıspor, Galatasaray’ın taktiklerini çalıştı

Düzenleyen:
Osmanlıspor, Galatasaray’ın taktiklerini çalıştı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray’la karşılaşacak olan Osmanlıspor bu maçın taktiklerini çalıştı.

19 Mayıs Cuma günü deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak Osmanlıspor, bu maçın taktiklerini çalışmaya başladı. Batıkent Tesisleri’nde tecrübeli teknik adam Hamza Hamzaoğlu nezaretinde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. İlk 20 dakikası basına açık olarak yapılan ve sonrası basına kapatılan antrenmana, mor-sarılı ekip, topla ısınma çalışmasıyla başladı. 8’e 3 top kapma oyunuyla devam eden antrenmanda daha sonra yarı sahada taktik çalışmasına geçildi. Günün tek çalışması 3 kaleden kurulu yarı sahada oynanan taktik ağırlıklı maçla son buldu.

Antrenmana tedavisi devam eden Aykut Demir katılmazken; Tugay Kacar ise performans uzmanı Thomas Klimmeck nezaretinde özel çalışma yaptı.

Osmanlıspor, yarın akşam saatlerinde basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını devam ettirecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...