Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalyaspor, Bursaspor maçının provalarına başladı

Düzenleyen:
Antalyaspor, Bursaspor maçının provalarına başladı

SPOR Haberleri

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 32. hafta karşılaşmasında cumartesi günü sahasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirilen Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki antrenman koşu ve ısınmayla başladı. Fenerbahçe maçında sakatlanan El Kabir, takımdan ayrı olarak fizyoterapist İrfan Korkmaz gözetiminde çalıştı. Taktik antrenmanı sırasında ayak bileği burkulan Deniz Kadah, çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Yağmur altında gerçekleşen antrenman 1.5 saat sürdü.

Jandarma'dan ziyaret
Bursaspor maçına hazırlanan Antalyaspor’a sürpriz bir ziyaret oldu. Jandarma'nın kuruluşunun 178. yıldönümü kutlamaları kapsamında Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan astsubay, uzman çavuş ve erlerden oluşan 7 kişilik ekip, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ne gelerek Antalyaspor’u ziyaret etti. 
Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile takım kaptanı Samuel Eto'o'ya çiçek veren jandarma personeli, daha sonra 'Jandarma 178 Yaşında' yazılı pankartı açarak kırmızı-beyazlı takımla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...