HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Aykut Kocaman'dan flaş çıkış: Bu fikstürü kim planlıyor?

Düzenleyen: /
Aykut Kocaman'dan flaş çıkış: Bu fikstürü kim planlıyor?
Aykut Kocaman, Haber

SPOR Haberleri

Konyaspor'un tecrübeli çalıştırıcısı Aykut Kocaman, Ramazan ayında maç oynatan TFF'ye fikstür konusunda eleştirilerde bulundu: Bu fikstürü kim planlıyor?

Aykut Kocaman, Süper Lig'in fikstürü hakkında hem TFF hem de Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e imalı mesajlar gönderdi.

ALLAH KOLAYLIK VERSİN

Fikstürün çok sıkışık bir şekilde planlandığını ve onaylandığını ifade eden Kocaman, "Türkiye'de lig bitti, sonra milli maçlar var, milli takıma gitmek isteyen isimler var, milli takıma çağrılanlar var. Diğer taraftan Ramazan'ın ilk günü. Oynarken de aynı şeyler oldu. İkisini bir arada götürmek zorunda olduğumuz dönemler oldu ama en azından bugüne gelmeyebilirdik diye düşünüyorum. Şimdi çocukların bir kısmı oruç tutuyor, rakip takımdan da. Kolay bir şey değil, Allah kolaylık versin.'' şeklinde konuştu.

BU FİKSTÜRÜ KİM PLANLIYOR?

Kocaman,  ''Bunları kim planlıyor, nasıl planlıyor ya da planlıyor mu insan merak ediyor. Futbol federasyonu, Kulüpler Birliği, Türkiye futbol direktörü her neyse işte. Kim planlıyor ya da hangi plana göre devam edecek. Önümüzdeki hafta da maçlar oynanacak. Sözlerimi geri alıyor, böyle gelmiş böyle gider" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...