HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şampiyon Beşiktaş poster çekiminde buluştu

Düzenleyen:
Şampiyon Beşiktaş poster çekiminde buluştu
Spor Toto Süper Lig, Beşiktaş, Haber

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek 2016-2017 sezonunda şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular, poster çekiminde buluştu.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek 2016-2017 sezonunda şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular, poster çekiminde buluştu. Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor'u 4-0 yenerek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde poster çekiminde bir araya geldi.

Poster çekiminde Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Şenol Güneş ve yardımcıları ile oyuncular yer aldı. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, yarın saat 12.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu arada Beşiktaş, Süper Lig'in 34. haftasında evinde Osmanlıspor ile 3 Haziran Cumartesi günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına 1 Haziran Perşembe günü başlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...