Fikret Orman'dan ceza açıklaması

/ Kaynak: İHA
Fikret Orman'dan ceza açıklaması

SPOR Haberleri  / İHA

Orman, 'Dilerim bugün, UEFA'dan Beşiktaş'ın hakkı tescil edilecektir. Dün gece, Berat Kandili sebebiyle dua ettim. İnşallah istediğimiz gibi olur' dedi.

Beşiktaş'ta geçen hafta gerçekleşen seçimlerin ardından yeniden başkan seçilen Fikret Orman ve yönetimine bugün sabah saatlerinde mazbataları teslim edildi. Akaretler Beşiktaş Plaza'da gerçekleşen mazbata töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Orman, "Bir dönem daha bizlere görev verildi. Herkese teşekkür ederim" dedi. nbsp;İşlerinin çok zor olduğuna vurgu yapan siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, "Bizi zorlu bir 3 sene bekliyor. Arkadaşlarıma ve bizlere Allah güç versin. Sizlerden de beklentimiz arkamızda devamlı desteğinizi görmek istiyoruz" diye konuştu. nbsp;İnönü Stadı'nın yenilenmesi hakkında da konuşan Başkan Orman, "Beşiktaş'ın yapılacak çok işleri var. Geriden geliyoruz. Stadımızı yapmamız lazım. İnşallah en kısa zamanda başlayıp, bitecek. Bu süreçte bize destek veren Başbakanımıza çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. nbsp;Başkan Fikret Orman, siyah-beyazlı takımın, Türkiye'nin en köklü kulübü olduğuna değinerek, "Beşiktaş, kimsenin tahmin etmediği 1 sene de mali problemlerinin bir çoğunu çözmüştür. Daha önümüzde yapılacak birçok iş var ama Beşiktaş'ın büyüklüğüyle bu işler buraya geldi. Beşiktaş, ayakları üzerinde duran bir kulüp. Artık hepimiz Avrupa'da başarı istiyoruz. Dilerim bugün, UEFA'dan Beşiktaş'ın hakkı tescil edilecektir. Dün gece, Berat Kandili sebebiyle çok dua ettim. İnşallah istediğimiz gibi olur" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün menfaatleri için görevde olduklarını vurgulayarak, "Beşiktaş menfaatine olan her şeyi değerlendireceğiz. Bizim tek amacımız Beşiktaş'ı olduğu yerde, Türkiye'nin en büyük kulübü olarak görmektir" diye konuştu.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...