Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aykut Kocaman: Yarım kaldığına inandığım işler vardı

Düzenleyen:
Aykut Kocaman: Yarım kaldığına inandığım işler vardı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine getirildiği ve 2 yıllık sözleşme imzalandığı açıklanan Aykut Kocaman, "Yarım kaldığına inandığım işler vardı. Bunları tamamlamak adına kulübüme geri dönmekten dolayı son derece mutluyum." dedi.

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine getirildiği ve 2 yıllık sözleşme imzalandığı açıklanan Aykut Kocaman, sarı-lacivertli ekipteki ikinci dönemi için iddialı konuştu.Tecrübeli teknik adam, FBTV'ye yaptığı açıklamada, çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, "Yarım kaldığına inandığım işler vardı. Bunları tamamlamak adına kulübüme geri dönmekten dolayı son derece mutluyum." dedi.Gelecek sezon oyun olarak üzerine koyarak ilerlemeye çalışacaklarını ve kuvvetli bir takım olacaklarına inandığını anlatan Kocaman, yeni transferlerle ilgili olarak, "Nabil Dirar son derece kuvvetli ve dirençli bir oyuncu. Takımın çehresini değiştirme açısından fayda sağlayacak. Mathieu Valbuena ve Mehmet Ekici'de de bu özellikler var. Üçü de mücadele eden, becerikli ve istekli oyuncular." diye konuştu.

Sarı-lacivertli takım ile taraftarlar arasında bir kopukluk oluştuğu yönündeki soru üzerine Kocaman, "Fenerbahçe taraftarı kaliteyi seviyor. Taraftarlar önce birbiri için mücadele eden takım görmek istiyor. Fenerbahçelilerin gönlü rahat olsun. Bu takımın istenilen yerde olması için ne gerekiyorsa yapacağız." ifadelerini kullandı.Öte yandan, Fenerbahçe'deki ilk döneminde yaşanan 3 Temmuz sürecine değinen Kocaman, "3 Temmuz her şeyi altüst etti. Sadece Fenerbahçe'nin geleceğini çalmadı, Türk futbolunun üzerinden silindir gibi geçti. Etkileri de sürüyor." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...