Gomis: Keşke 3 sene önce gelseydim

Gomis: Keşke 3 sene önce gelseydim

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın her konuda anlaştığı Gomis için Marsilya son bir hamle yaptı ancak Fransız golcünün aklını çalamadı.

Sarı-kırmızılıların 3.2 milyon Euro yıllık ücret önerdiği Gomis'e, Marsilya da 2.5-3 milyon Euro civarı bir maaş önerdi. Rakamların birbirine yaklaşması Aslan'ı tedirgin etse de Gomis'in, "30 yaşımı geçtim ama hala lig şampiyonluğu yaşamadım. Kaderimde Galatasaray var. 3 sene önce Galatasaray'a gitsem, şampiyonluk görecektim. Şimdi bu fırsatı değerlendirmeliyim" diyerek tercihini G.Saray'dan yana kullandığı öğrenildi. Swansea City'nin Senegalli asıllı Fransız futbolcusu, geçen sezonu Marsilya'da kiralık olarak geçirmişti. Gomis'in menajeri, Etinne Mendy, "Galatasaray ile olan transfer meselemiz yüzde 99 bitti. 1-2 küçük detay kaldı. Pazar ya da pazartesi günü sonuçlanır" ifadelerini kullandı.

34 MAÇ
33 İLK 11
21 GOL
4 ASİST

CLİCHY DE ASLAN OLUYOR
Galatasaray, Gomis ve Belhanda'nın ardından Manchester City ile sözleşmesi sona eren sol bek Gael Clichy'yi de renklerine bağlıyor. 31 yaşındaki oyuncuyla yılda 2 milyon civarı ücret karşılığında anlaşan Cimbom'un, Fransız yıldıza imza parası da ödeyeceği öğrenildi. Geçen sezon İngiliz takımında toplam 39 maçta forma giyen Clichy 2 de gol kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...