Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aykut Kocaman forma için savaşan bir kadro kuruyor

Düzenleyen:
Aykut Kocaman forma için savaşan bir kadro kuruyor

SPOR Haberleri

Vitor Pereira ve Dirk Advocaat dönemlerinde hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe, Aykut Kocaman’la birlikte eski coşkusunu yakalamayı hedefliyor.

M. Emin ULUÇ

Bütün kulvarlarda zirve için kolları sıvayan Aykut Kocaman, sarı-lacivertlilerin en büyük transferi olarak kabul edilirken, tecrübeli hoca da camianın beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmek için ince eleyip sık dokuyor. Adı rekorlarla anılan Kocaman, Fenerbahçe’deki ikinci döneminde çok daha iyi işlere imza atmak istediğini belirtirken elinin altında çubuklunun hakkını verecek oyuncuları bulundurmaya gayret ediyor. 

Her şey çok güzel olacak

Mehmet Ekici, Valbuena ve Dirar transferlerinin bizzat kendi isteğiyle yapıldığını vurgulayan Aykut Kocaman “Farklı kültürlerden gelmelerine ve farklı mevkilerde görev yapmalarına rağmen bu oyuncuların ortak bir özelliği var, güçlü karakterleri. Hepsi futbola ve başarıya ilk günkü kadar aç, takım ruhunu benimsemiş, profesyonel olmalarına rağmen amatör ruhlarını korumuş isimler” ifadesini kullandı. Yeni Fenerbahçe’nin 3 Temmuz sürecindeki takım ruhuna sahip olacağının altını çizen Kocaman “Bu sefer bütün enerjimizi sahaya vereceğimiz için her şey çok daha güzel olacak” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...