Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Asensio ücretini 3 yılda 300'e katladı

Düzenleyen:
Asensio ücretini 3 yılda 300'e katladı

SPOR Haberleri

2014-15 sezonu başında Mallorca'da ayda bin Euro kazanan İspanyol futbolcu Marco Asensio, bugün Real Madrid ile yeni sözleşmesinde ücretini yıllık 3,5 milyon Euro'ya çıkarmaya hazırlanıyor.

Marco Asensio'nun kariyerindeki yükselişi gerçekten baş döndürücü... 21 Ocak 1996 doğumlu futbolcu, 2014-15 sezonu başında Real Mallorca'dan ayda bin Euro maaş alıyordu.

O günlerde bir süpermarkette çalışan babasının yanında yaşıyordu. Erkek kardeşi de polis olmak için sınavlara hazırlanıyordu. O yaz, 18 yaşındayken forma giydiği Avrupa U19 Şampiyonası'nda İspanya formasıyla yıldızı parladı ve yükselişe geçti.

2016-17 sezonu başında geldiği Real Madrid'de ilk sezonunda La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonlukları yaşadı. Bugünlerde Real Madrid ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Öyle ki; ücreti 3,5 milyon Euro olacak ve üç yılda 300 kat artmış olacak. Serbest kalma bedeli de 350 milyon Euro'ya yükselecek...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...