HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Başakşehir'den Emre Mor açıklaması

Düzenleyen:
Başakşehir'den Emre Mor açıklaması
Emre Mor, Medipol Başakşehir, Göksel Gümüşdağ, Haber

SPOR Haberleri

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Borussia Dortmund'da top koşturan Millî futbolcu Emre Mor ile ilgili açıklama yaptı.

Geçtiğimiz sezonu Spor Toto Süper Lig'de 2. bitiren ve yeni sezona da sansasyonel transferler ile başlayan Başakşehir'de başkan Göksel Gümüşdağ transfer hakkında değerlendirmelerde bulundu.

A Spor'da 'Transfer Günlüğü' programına bağlanan Gümüşdağ, Emre Mor hakkında ''Emre Mor ile ilgili en ufak bir düşüncemiz olmadı. Ne hocanın, ne de bizim'' diyerek kesin sözler kullandı.

MUSTAFA PEKTEMEK TAKIMDA KALACAK MI?

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak takımda forma giyen Mustafa Pektemek'in geleceği hakkında da konuşan Başakşehir Başkanı, ''Mustafa Pektemek'i beğeniyoruz, şu anda Beşiktaş'ın oyuncusu. Bizim transfer programımızda da yok, ama süreç içinde ne gelişir, bilemiyorum'' şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...