Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PSG'den Mbappe için rekor teklif!

Düzenleyen:
PSG'den Mbappe için rekor teklif!

SPOR Haberleri

PSG, Mbappe için Monaco'ya rekor bir teklifte bulundu.

Monaco'nun Fransa şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan Kylian Mbappe'ye, Paris Saint Germain'den (PSG) astronomik bir teklif geldi. PSG, Kylian Mbappe'nin transferi için Monaco'ya 135 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu.

Monaco, bu sezon Fransa'da PSG'nin hegemonyasına son vererek şampiyonluğa ulaşırken, bunda aslan paylarından biri de 18 yaşındaki forvet Kylian Mbappe'nin oldu. Genç golcü, gösterdiği performansla takımının 17 yıl sonra şampiyonluğa ulaşmasında katkıda bulunurken, transferin de gözde isimlerinden biri haliine geldi.

Adı Real Madrid'le anılan Mbappe için İspanyol ekibinin 100 milyon Euro'yu gözden çıkardığı haberleri yoğun bir şekilde medyada yer bulmasına karşın, sürpriz bir iddia PSG için geldi. Monaco'nun şampiyonluğundan önce üst üste 4 sezonu mutlu sonla tamamlayan PSG'nin, genç oyuncu için 135 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı iddia edildi. 

Monaco, bu teklifi kabul ettiği takdirde, geçen sezon başında Juventus'tan Manchester United'a 105 milyon Euro'ya giden Paul Pogba'nın rekoru tarihe gömülecek. 

PSG'nin normalde Mbappe'yi kadrosunda düşünmediği; ancak Antero Henrique'nin bu ayın başında sportif direktörlüğe getirilmesinin ardından önceliğin bu isme verildiği kaydedildi. Henrique'nin, Mbappe'nin babasıyla da 2 kez biraraya gelerek transferi konuştukları da Fransa basınında yer aldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...