Cengiz Ünder: "Çok büyük bir futbolcu olacağım"

Düzenleyen:
Cengiz Ünder: "Çok büyük bir futbolcu olacağım"

SPOR Haberleri

Medipol Başakşehir formasıyla bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Cengiz Ünder, gelecek planlamasıyla ilgili konuştu: Yıldız değilim ama çok büyük bir futbolcu olacağım. Hedefim İngiltere veya İspanya'da büyük bir takımda oynamak..

Beinsports'a açıklamalarda bulunan Cengiz Ünder, kariyer planlaması için umutlu mesajlar verdi. 

 "Hangi lig ve takımda oynamak istiyorsun?" sorusunu yanıtlayan Cengiz Ünder, "Başta İngiltere Ligi'ni söyleyebilirim. İspanya Ligi'nde oynamayı çok isterim. İngiltere için kendimi şu an için yeterli görmüyorum ama üstesinden gelebilirim. Oradaki ekipler çok iyi. Kendimi hiç bir zaman yeterli görmedim. Yapamam demedim. Gittiğim zaman yaparım. Herkesin hayalinde Manchester United, Chelsea, Barcelona, Real Madrid gibi büyük takımlarda oynamak var. Ben bu takımlardan birine gideceğime inanıyorum." ifadelerini kullandı. 

David Silva'nın idolü olduğunu söyleyen Cengiz Ünder, "Ben de onun gibi olmak isterim. U-19, U18 gibi milli takımlar ve Altınordu'da da zaman zaman forvet arkası da oynadım. TFF 1. Lig'de oynamak çok zor; çünkü anında baskı yapıyorlar. Ama ileride oynamak isterim" diye konuştu. 

"ÇOK BÜYÜK BİR FUTBOLCU OLACAĞIM"
"Şu an yıldız futbolcu değilim." diyen genç futbolcu, "Daha çok çalışmam lazım. İleride çok büyük bir futbolcu olacağım." sözleriyle iddiasını ortaya koydu. 

Bu sezon 43 resmi maçta 9 gol ve 8 asistlik performans sergileyen 19 yaşındaki oyuncu Beşiktaş taraftarını övdü ve "En çok baskı hissettiğim stat Vodafone Park'tı. Tribünlerde boş yer yoktu. Bence en iyi taraftar oradaydı. Beşiktaş taraftarının karşısında sevinirken bile rahat rahat sevinemiyorsun.” dedi. 

Seyircinin ve taraftarın önemine de değinen Cengiz, “Seyircimiz olsa durumumuz farklı olabilirdi. Ama aynı zamanda baskı da yok. Hiç taraftar baskısı altında oynamadım açıkçası.” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...