HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Zenit'ten Sneijder açıklaması!

Düzenleyen: /
Zenit'ten Sneijder açıklaması!
Zenit, Sneijder , Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray'da yeni sezonda Belhanda'nın transferinin ardından Sneijder'in ayrılacağına dair iddialar gündemi oldukça meşgul ediyor.

Öte yandan Zenit yetkililerinden gelen açıklamada, "Mancini ile transfer konusunda fikir alışverişlerimiz sürüyor. Henüz bir isim vermemiz doğru olmaz. Ancak Sneijder ile ilgili bir girişimimiz olmadı. Herhangi bir görüşme veya teklifte de bulunmadık." ifadelerine yer verildi. 

Dursun Özbek'in bu konuda henüz net bir açıklama yapmaması ve sadece "Sneijder şu anda bizim futbolcumuz." ifadelerine rağmen Hollandalı yıldızın Zenit'e transfer olacağı iddia edildi. Zenit yönetiminden bu konuyla ilgili olarak resmi açıklama geldi.

Zenit kulübünden Sneijder'in transfer olacağına dair iddialara yanıt geldi. Rus kulübünün yetkilileri şu anda kampta olan takımları hakkında, "Transfer çalışmalarımız sürüyor....

Yeni sezonda Mancini önderliğinde en iyi kadroyu oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...