Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Gomis Galatasaray'a imza attı' iddiası

Düzenleyen:
'Gomis Galatasaray'a imza attı' iddiası

SPOR Haberleri

Swansea'nin Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis'in Galatasaray ile üç yıllık sözleşmeye imza attığı ve bonservis bedeli olarak 2,5 milyon euro ödeneceği ileri sürüldü.

Galatasaray ile prensip anlaşmasına varan ve sarı kırmızılılar tarafından resmen açıklanması beklenen Bafetimbi Gomis'in dün imza attığı öne sürüldü.

L'Equipe gazetisinin haberine göre; oyuncunun yakın çevresi Gomis'in geçen sezon kiralık oynadığı Marsilya'dan istediği teklifi alamayınca 31 yaşındaki futbolcu cumartesi günü Galatasaray ile sözleşme imzaladı.

2016-2017 sezonunda ligde 20 gol atarak başarılı bir performans sergileyen Fransız futbolcunun üç yıllık sözleşmeye imza atmasının ardından salı veya çarşamba günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Swansea ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan Gomis'in bonservisi için Galler ekibine 2,5 milyon euro ödendiği öne sürüldü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...